Pregled
 • Dalmatinska kuća, 125g

  kn25.00
  Dalmatinska kuća – prepoznatljiva arhitektura Dalmacije Medenjak - tradicijski hrvatski kolač za konzumaciju. Pakirano u poklon kutiji. Netto težina 125 grama.
 • Medenjak, 1kg

  kn125.00
  Koliko puta smo, svatko od nas, prigodom proslave raznih blagdana s nostalgijom i tugom pomislili na kolače iz našeg djetinjstva, medenjake. Njihov miris širio se kućom nekoliko dana prije a sada i sama pomisao na to preplavi srce nekom čudnom toplinom. Ta tradicija spravljanja domaćih kolača, toplina doma, vatra na ognjištu, te pomalo zaboravljane vrijednosti trudimo se otrgnuti zaboravu. S toga, nudimo Vam kolač MEDENJAK spravljen na tradicionalni način, koji je simfonija izgleda, okusa i mirisa u Vama će probuditi vrhunski užitak. Konzumni medenjak. Netto težina 1kg. Oblici po želji.
 • Medenjaci u poklon kutiji, 250g

  kn31.25
  Koliko puta smo, svatko od nas, prigodom proslave raznih blagdana s nostalgijom i tugom pomislili na kolače iz našeg djetinjstva, medenjake. Njihov miris širio se kućom nekoliko dana prije a sada i sama pomisao na to preplavi srce nekom čudnom toplinom. Ta tradicija spravljanja domaćih kolača, toplina doma, vatra na ognjištu, te pomalo zaboravljane vrijednosti trudimo se otrgnuti zaboravu. S toga, nudimo Vam kolač MEDENJAK spravljen na tradicionalni način, koji je simfonija izgleda, okusa i mirisa u Vama će probuditi vrhunski užitak. Medenjak - tradicijski hrvatski kolač za konzumaciju. Pakirano u poklon kutiji. Netto težina 250 grama.
 • Istarska kuća, 125g

  kn25.00
  Istarska kuća – prepoznatljiva arhitektura Istre Medenjak - tradicijski hrvatski kolač za konzumaciju. Pakirano u poklon kutiji. Netto težina 125 grama.
 • Slavonska kuća, 125g

  kn25.00
  Slavonska kuća – prepoznatljiva arhitektura Slavonije Medenjak - tradicijski hrvatski kolač za konzumaciju. Pakirano u poklon kutiji. Netto težina 125 grama.
 • Baranjska kuća, 125g

  kn25.00
  Baranjska kuća - prepoznatljiva arhitektura Baranje Medenjak - tradicijski hrvatski kolač za konzumaciju. Pakirano u poklon kutiji. Netto težina 125 grama.
 • Zagorska kuća, 125g

  kn25.00
  Zagorska kuća - prepoznatljiva arhitektura Zagorja Medenjak - tradicijski hrvatski kolač za konzumaciju. Pakirano u poklon kutiji. Netto težina 125 grama.