Isporuka

Isporuka

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo Vam ih dostaviti u Vaš dom ili na adresu po Vašem zahtjevu. Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće! Ako proizvod imamo na zalihi, isporučit ćemo ga dostavnoj službi istog dana ili najkasnije sljedećeg radnog dana. Napominjemo da se svi proizvodi rade po narudžbi te da u vrlo malo slučajeva postoji proizvoda na zalihi a kako je riječ riječ o prehrambenom proizvodu pokušavmo ne zadržavati ništa na zalihama već ga pripremati i slati prilikom svake Vaše narudžbe.

Način dostave
Proizvode dostavljaju Hrvatska pošta, kurirska dostava HP ekspres ili drugi otpremnici te trošak dostave snosi kupac osobno na licu mjesta primopredaje ili na drugi način usuglašen sa kurirskom službom. Kurirsku službu možete i sami dogovoriti ili nam naznačiti u samom postupku narudžbe. 

Cijene dostave
Cijena proizvoda koju ste naručili kod nas u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu. Trošak dostave ovisi o količini artikala koju kupujete a cijena će biti naknadno dogovorena sa kurirskom službom i nije ju moguće vidjeti u samom procesu narudžbe robe.

Trošak dostave ovisi o načinu dostave i kurirske službe a po njihovom utvrđenom cjeniku.